Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka kapuściano-marchewkowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta 1/2 główka
oliwa
pieprz
cukier
sól
sok z cytryny
koperek 1 łyżka
marchew 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka kapuściano-marchewkowa

Kapustę szatkujemy lub ścieramy na tarce o grubych oczkach (jest lepsza), na tarce ścieramy również marchewkę, cebulę i paprykę kroimy w kostkę. Koperek siekamy. Doprawiamy do smaku, dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak