Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ziołowa panga

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety pangi 4 sztuki
sól
olej do smażenia
mąka 2 łyżki
śmietana 3 łyżki
jajko 1 sztuka
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Ziołowa panga

Pangę kroimy na pół. Podane składniki na ciasto dokładnie mieszamy i panierujemy w nim nasza rybę. Smażymy na głębokim oleju, posypujemy ziołami, solimy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pacia 29.08.2011 21:55
ja za pangą nie przepadam wolę dorsza, solę czy mintaja, ale taka w ziołach może byc pyszna, trzeba spróbowac
goofy9 23.02.2011 11:47
racja, też to słyszałam, ale za to pysznaaaa
MAŁY 22.02.2011 11:01
a mówią ze jest nie zdrowa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak