Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Budyń cappucino

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mleko 1/2l
cukru 3 łyżki
mąki ziemniaczanej 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Budyń cappucino

Z mleka odlać 1/2 szklanki. Resztę zagotować
z cukrem. W odlanym mleku rozrobić mąkę
ziemniaczaną i capuccino. Ugotować na tym budyń. Lekko
przestudzić i ponalewać do miseczek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

edyta18-20 05.10.2010 19:08
może być ciekawy w smaku
gusia1000 29.09.2010 16:18
Jest super.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak