Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

miodowy spód do ciasta

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Ciasto miodowe: 2 szklanki mąki pszennej
szklanki cukru
150 g margaryny
3 łyżki kwaśnej śmietany
2 łyżki sztucznego miodu
1 łyzka sody oczyszczonej

Przepis i sposób przygotowania na: miodowy spód do ciasta

przesiać mąkę i połączyć z pozostałymi składnikami. Podzielić ciasto na dwie części. Części piec osobno w temperaturze 180 stopni przez ok. 15-20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 30.12.2011 21:12
fajny
gosia47-47 12.01.2011 16:14
super smakował mi
stokrotka 21.10.2010 18:23
ja też robię podobne
Maryś1 28.09.2010 23:26
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak