Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marynowany ,, ni to żółty – ni to topiony ( ser ) „ :

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

1 łyżka pokrojonej w paseczki świeżej czerwonej papryki,1 łyżka pokrojonej w paseczki świeżej żółtej papryki
½ łyżeczki grubo mielonego czarnego pieprzu
olej słonecznikowy 1 szklanka
ser 1 szklanka (pokrojony w drobną kos

Przepis i sposób przygotowania na: Marynowany ,, ni to żółty – ni to topiony ( ser ) „ :

Przy okazji robienia domowego sera do zapiekanek jego część postanowiłam zamarynować w aromatyzowanym oleju .

Wymieszać ser z przyprawami .Ułożyć w pojemniku i zalać olejem . Trzymać w lodówce przez ok. tydzień. Potem można używać do koreczków , farszu lub zapiekanek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mariposas 17.11.2011 16:27
fajna przekąska
AGNIESZKA144 03.11.2011 17:56
ciekawe
Małgorzata77 20.07.2011 08:30
ślicznie się prezentuje
Robert10 15.04.2011 14:45
super
AgaS10 05.04.2011 20:07
robię podobny...jest pyszny:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak