Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z kanią

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kania 1 średni kapelusz
jaja 2-3 szt
Sól, pieprz, majeranek
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z kanią

Kanię oczyścić i pokroić na niezbyt drobne kawałki, oprószyć solą, pieprzem i odrobiną majeranku, usmażyć na oleju. Do gotowych grzybów dodać jaja i smażyć czesto mieszając póki się nie zetną. Podawać ciepłe z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 06.12.2011 13:27
Pyszna !
Justa32 24.10.2011 08:47
mniam
SmacznaPyza 15.10.2010 10:19
po prostu uwielbiam taką! i w tym sezonie najadłam się do oporu :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak