Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kotlety z mortadeli

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mortadela 1/2 kg
jajko 2 szt.
bułka tarta pikantna 1 op.
olej do smażenia 100 ml.

Przepis i sposób przygotowania na: kotlety z mortadeli

Mortadele pokroić w plastry grubości 1/2 cm. Jajka rozbić w miseczce. Plastry mortadeli panierować w jajku i bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z dwóch stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

[email protected] 05.05.2012 17:33
smaczny smak
Margo1 30.09.2010 19:14
raz w tygodniu robię mortadelę
zajaczekjz 28.09.2010 19:54
Takie kotleciki to smak mojego dzieciństwa.Pychotka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak