Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Twarożek miętowy

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

miód 1 łyzka
liście świeżej mięty 1 łyzeczka
sól do smaku
ser biały 25 (twarogowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Twarożek miętowy

Ser twarogowy wymieszać z miodem,dodać sól do smaku.Zielone listki mięty drobno posiekać,połączyć z serkiem.Można dodać 2 łyżki śmietany lub kefiru.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 01.10.2013 15:33
proste i fajne na śniadanie
Aneta41 28.11.2012 19:03
super
olkaaa 12.10.2012 15:06
bardzo fajny
Monika193
Monika193 13.10.2010 17:06
z pewnością będzie dobry

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak