Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki pieczone

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

parówki 10 szt
koncentrat pomidorowy 1 łyzka
ser żółty 10 dag
słonina 10 dag
Papryka słodka mielona Prymat 1 łyzeczka
zielona pietruszka 1 lyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki pieczone

Parówki obrać z osłonek,każdą głęboko naciąć wzdłuż na połowę.Posmarować nacięcie koncentratem pomidorowym,oprószyć papryka,włożyć cienkie plasterki sera.Każdą parówkę zawinąć w bardzo cienki plasterek słoniny,spiąć wykałaczką,ułożyć na blasze.Przed samym podaniem zapiec,oprószyć papryką,posypać zieleniną

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 03.01.2014 08:13
pyszne parowki
kate.500 19.07.2013 07:59
pyszne jedzonko
Angelika10 26.06.2012 00:33
fajne
Ela15 14.05.2012 09:53
ciekawy przepis
Iiiiii 02.04.2012 08:21
pyszne
Juleczka20 17.03.2012 08:15
super
Sylwia56
Sylwia56 12.04.2011 11:55
ciekawe
Monika193
Monika193 29.09.2010 08:31
koniecznie muszę wypróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak