Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zapiekane podgrzybki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

podgrzybki 80 dkg
masło 5 dkg
cebula 1 szt
śmietana 1,3 l
żółty ser 10 dkg
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: zapiekane podgrzybki

grzyby pokroic i smazyc z masłem do miekkosci obrana cebula pokrojona w paseczki oraz dodac 4 łyż wody. Sos z grzybów niceh odparujedoprawić do smaku i przełożyc je do pólmiskóww kazdy posypać startym serem i zapiekac

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

traktorek 21.12.2010 20:32
ciekawe z tym serem
Karolcia12 28.09.2010 14:52
robię podobnie ale bez sera

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak