Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pupeciki nadziewane kalafiorem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso mielone wołowe 50 dkg
kajzerka 1 szt
jajko 1 szt
sól, pieprz
czosnek 2 ząbki
kalafior 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 9 łyż
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: pupeciki nadziewane kalafiorem

kalafior ugotowac al dente z dodatkiem soli. podroić w różyczki. Z miesa i rozmoczonej kajzerki,rozdrobnionego czosnku soli i pieprzu oraz jajek wymieszac na jednolitą masę. Każdą różyczke oblepić mięsem i bułką tartą. Smazyć na tłuszczu na złoty kolor

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

monika154 09.11.2011 16:20
swietne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak