Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z włoskiej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

głowka włoskiej kapusty
sól
cukier
Kwas cytrynowy Prymat
natka pietruszki
ząbek czosnku 1 ząbek
olej 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z włoskiej kapusty

Kapustę oczyścić, wyciąć twarde części, drobno posiekać. cebulę obrać i pokroić w półksiężyce. Czosnek obrać przepuścić przez praskę rozetrzeć z solą. Olej połączyć z kwaskiem cytrynowym i czosnkiem- polać kapustę wymieszać- posypać natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izabela28 10.05.2011 21:51
fajna ta surówka:)
Maryś1 28.09.2010 23:26
super
BozenA 28.09.2010 16:29
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak