Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rosół z kury z pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rosołu z kury 1,5 l
pieczarek kilka
sól, pieprz
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Rosół z kury z pieczarkami

Pieczarki kroimy w plasterki, ale nie obieramy ich. Smażymy na maśle alby się lekko zarumieniły. Na koniec smażenia lekko posolić. Rosół wlewamy na talerze i dodajemy po kilka pieczarek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak