Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krupnik Ani

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wywar z kurczaka 1,5 l
mięso z podudzia kurczaka 1 szt
marchew 2 szt
kasza jęczmienna 0,5 szkl
ziemniaki ugotowane 0,5 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Krupnik Ani

Marchewkę utrzeć na tarce w paski, ugotowane mięso z podudzia porozdzielać na mniejsze kawałki. Do wywaru dodajemy startą marchewkę, kaszę jęczmienną, mięso i ziemniaki a potem gotujemy wszystko jeszcze ok 15 minut. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaKa 02.12.2013 18:56
moja ulubiona zupka
marzencia2007 15.06.2013 02:40
fajnie wygląda musi być smaczny
smakowita 24.09.2012 17:28
uwielbiam
gosia47-47 20.08.2012 07:02
apetyczny
gosia561 07.06.2012 11:25
dobry krupnik
Barbara/zuza22_85 15.01.2012 19:41
bardzo ją lubie
Halusia 25.12.2011 19:31
Pyszna zupka!
ma-pl 20.08.2011 19:44
uwielbiam tą zupę, mogę zjeść 3 talerze :)
Karolcia12 27.11.2010 14:12
ale smaczny :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak