Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chrupiąca panierka serowa do kurczaka

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

podwójna pierś z kurczaka 1 szt
parmezan starty 1 opakowanie
Bułka tarta klasyczna Prymat 2/3 szklanki
jajko 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Chrupiąca panierka serowa do kurczaka

Kurczaka dzielimy na 4 kotlety (tzn. Rozdzielamy piersi i kroimy każdy wzdłuż na 2 cieńsze kotlety). Parmezan mieszamy z bułką tartą i panierujemy kurczaka najpierw w jajku, a następnie w panierce. Smażymy do uzyskania złotego koloru.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaDD 30.01.2014 14:21
rewelacyjny pomysł i smak
KasiaK90 07.12.2012 10:18
pyszna panierka = pyszne mięsko :)
smakowita 24.07.2012 21:49
pycha !
polly66 27.04.2012 14:13
bo panierka to 80%dobrego kotleta:P
Małgosia6 01.02.2012 23:01
mniam
Małgosia6 01.02.2012 23:01
mniam
ewaa 23.10.2011 20:25
pychota...super pomysł:)
Goya 25.09.2011 18:12
super
danusia19671 05.01.2011 19:55
Pychotka
monisia1977 12.12.2010 09:22
pycha
Ewa104 21.11.2010 14:05
Musi pysznie smakować.
Islanzadi 07.11.2010 00:42
Nie ma to jak chrupiąca panierka :)
goofy9 22.10.2010 22:28
dla mnie nowość, napewno wypróbuję :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak