Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rydz smażony

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rydze
masło
sól

Przepis i sposób przygotowania na: rydz smażony

rydze myjemy i wyrywamy z nich nozki, maslo lub margaryne topimy w rondelku i smażymy na nich rydze zobu stron, solimy do smaku, mozna tez dodac swieżo mielony pieprz. jemy same lub z chlebem. bardzo smaczne!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

David 08.04.2013 22:56
uwielbiam rydze, sam zbieram. W lesie:}
ela16 26.06.2011 11:09
mniam....
Mati13 14.04.2011 15:59
mm pyszny:)
ewelina/bunia 19.10.2010 17:50
piękne
misia53 13.10.2010 01:14
A skąd mam wziąć tego rydza?!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak