Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa Mnicha

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

karp 0,5 kg
śmietany kwaśnej 0,5 szkl
mąka 1 łyżka
masło do smażenia
Bułka tarta klasyczna Prymat kilka łyżeczek
posiekana natka pietruszki
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa Mnicha

Rybę musimy oczyścić i zmielić w maszynce do mięsa. Następnie dusimy ja na maśle z bułką tartą ii posiekaną natką pietruszki. Wszystko następnie zalewamy wrzącą wodą i doprawiamy do smaku. Na koniec dodajemy śmietanę zmieszaną z mąką i cały czas mieszamy

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak