Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka selerowo-ananasowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

seler 1 sztuka
anansy 1 puszka
jabłka 3 sztuki
śmietana 3 łyżki
sok z cytryny
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka selerowo-ananasowa

Seler ścieramy na tarce o grubych oczkach, skrapiamy sokiem z cytryny. Jabłka i ananasy kroimy w kostkę. Tuńczyka rozdrabniamy, ogórki kroimy w drobną kostkę. Łączymy ze sobą wszystkie składniki, doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

goofy9 27.09.2010 17:31
wkradł się mały błąd - nie powinno być w wykonaniu nic o ogórkach i tuńczyku, przepraszam za pomyłkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak