Składniki:
mąka | 25 dag |
sól | łyżeczka |
masło | 30 dag |
polędwica wieprzowa | 40 dag |
olej | 2 łyżki |
cebula | 10 dag |
pieczarki | 20 dag |
gotowana szynka | 10 dag |
śmietana | 4 łyżki |
jajko | 1 szt |
plaster słoniny | |
kapusta włoska | 6 liści |
mąka | 25 dag |
sól | łyżeczka |
masło | 30 dag |
polędwica wieprzowa | 40 dag |
olej | 2 łyżki |
cebula | 10 dag |
pieczarki | 20 dag |
gotowana szynka | 10 dag |
śmietana | 4 łyżki |
jajko | 1 szt |
plaster słoniny | |
kapusta włoska | 6 liści |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: