Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tosty z wątrubką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wątrubka z drobiu 30 dag
cebula 2
mąka 1/2łyżki
masło
jabłko 1
chleb pszenny 4 kromki

Przepis i sposób przygotowania na: Tosty z wątrubką

Chleb posmarować z obydwu stron,ułożyć na blasze cebule pokrój w drobne krążki i usmaż na złoty kolor,następnie wyciągnij cebule na tłuszczu usmażyć obtoczone w mące wątróbki.Ułożyć wątróbkę na chlebie ,obłożyć cebulą położyć plasterek jabłka i zapiec w piekarniku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak