Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka Eli z kiszonej kapusty

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusty kiszonej 1/2 kg
marchewka 1 sztuka
jabłko 1 sztuka
natka pietruszki 1/2 pęczka
cebula biała 1 sztuka
olej roślinny 2 łyżki
sól do smaku
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka Eli z kiszonej kapusty

Marchewkę obrać i umyć.Jabłko umyć.Kapustę pokroić,cebulę i natkę posiekać,marchewkę zetrzeć na tarce z małymi oczkami,jabłko ze skórką na tarce z dużymi oczkami.Wszystkie składniki włożyć do miski,dodać olej i przyprawić do smaku solą,pieprzem,cukrem i dokładnie wymieszać.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

FAFIK 05.02.2011 21:19
Pyszne i zdrowe
wedith1 22.10.2010 09:09
Do schabowego....pycha! :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak