Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z ryżu, jarzyn i konserwy rybnej

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidor 1 szt
koperek 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
ogórek kwaszony 1 szt
ryba 1 konserwa (w oleju)
ryż 1 (ugotowany na sypko)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z ryżu, jarzyn i konserwy rybnej

Do wystudzonego ryżu, dodać rozdrobnioną rybę z puszki, posiekanego w cienkie słupki ogórka, pomidora, oprószyć przyprawami, oblać olejem z konserwy lub majonezem, wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 07.11.2012 23:40
zapowiada się bardzo, ale to bardzo smacznie
IlonaAlbertos 24.11.2010 22:48
Nie robiłam, muszę spróbować :)
Monika193
Monika193 10.10.2010 11:52
koniecznie muszę wypróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak