Gołąbki sznycelkowe

Gołąbki sznycelkowe

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta

    0,5 sztuka
  • mięso mielone

    0,5 kg
  • ryż

    0,5 szkalnka
  • kasza manna

    0,5 szklanka
  • kasza jęczmienna

    0,5 szklanki
  • jajka

    4 sztuki
  • cebula

    1 sztuka
  • papryka czerwona

    1 sztuka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę posiekać drobniutko,paprykę pokroić drobniutko, wymieszać wszystkie składniki razem bardzo dokładnie. Wszystko na surowo.
Formować kotleciki i obsmażyć na patelni. Następnie obgotować w bulionie z kostki pól godziny.(na liściach)
Podawać z sosem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Tika4444

17.11.2010 09:50
ale apetyczne, aż ślinka leci

kamilaj

02.11.2010 18:06
pycha

Tetiana

31.10.2010 15:55
wyśmienite! dziś je robiłam, tylko potem dusiłam w zrobionym wcześniej sosie pomidorowym:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat