Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rydze z keczupem

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rydze
keczup do smaku
czosnek do smaku
cebula do smaku
przecier pomidorowy do smaku
sól, pieprz do smaku
ocet do smaku
Ziele angielskie całe Prymat 3 ziarnka

Przepis i sposób przygotowania na: rydze z keczupem

rydze wyczyścić ,duże pokroić, małe wrzucić do garnka w całości, podlać odrobiną wody, dodać pokrojoną cebule i posiekany czosnek gotować na małym ogniu. dodać keczup, przecier, ziele angielskie, przecier, doprawić solą, pieprzem i octem do smaku. przełożyć do słoików i pasteryzować 20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

elżbieta20 05.10.2010 22:02
uwielbiam rydze

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak