Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ser żółty zapiekany z szynką i papryką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szynka konserwowa 4 plasterki
bułka tarta pikantna
tłuszcz do smażenia
ser żółty 30 (ostry)
papryka czerwona 1/2 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Ser żółty zapiekany z szynką i papryką

1. Ser pokroić na 4 grube kawałki
2. Każdy kawałek sera naciąć tak, by powstała kieszonka
3. Do kieszonki serowej włożyć po plasterku szynki oraz kawałku papryki.
4.Obtaczać ser w jajku i bułce tartej
5.Piec na patelni na złoty kolor.
6. Świetnie smakuje z świeżym pieczywem oraz sosem np. indyjskim lub duńskim.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 11.07.2012 08:36
ciekawe
ewaa 07.02.2012 18:32
pychaaa
Renataj 19.09.2011 00:20
Ciekawy przepis.
Małgorzata106 14.08.2011 18:10
pycha
iwona332 19.05.2011 10:46
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak