Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

krupnik

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Wątróba (z kurczaka) 20 g
woda letnia 0,5 litra
zielenina 1 pęk
pęczak 4 łyżki
bulion 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: krupnik

do wody wrzucamy kaszę gotujemy, do miękkości, wątróbkę obieramy z błon, zalewamy wrzątkiem. gdy kasza zmięknie dodajemy wątróbkę w kostkę, gotujemy na koniec dodajemy bulion, podajemy z zielenina gorący,

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak