Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

stek rybny

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet rybny 200 g
jajko 1 szt
sok z cytryny 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: stek rybny

Rybe solimy, pieprzymy i skrapiamy sokiem z cytryny. Panierujemy w mące, jajku i bułce tartej. Smazymy w głębokim oleju

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rakow2
rakow2 18.10.2011 17:28
a co na to ryba?
Justyna Jussstiii 19.08.2011 09:21
super
Justyna Jussstiii 19.08.2011 09:20
super
agata1722
agata1722 26.02.2011 11:22
smaczne
Smakosz6 10.01.2011 08:38
mniam
noculos 02.08.2010 17:54
Prosty, a dobry sposób

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak