Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zielone kuleczki ryżowe

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 2 torebka
ugotowany szpinak 3-4 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku
żółty ser starty 4 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Zielone kuleczki ryżowe

Rż gotujemy w osolonej wodzie. Szpinak drobno siekamy. Do ciepłego jeszcze ryżu dodajemy ser oraz szpinak, doprawiamy, mieszamy. Formujemy kulki.Najlepiej podawacna ciepło.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bartek8585 22.06.2012 21:02
Fajny pomysł- szkoda ze nie ma zdjęcia
ankaryba 19.06.2012 21:46
jakie fajne :-)
kanu83 15.03.2012 19:03
pycha
eli82 08.01.2012 13:46
pomysłowe
jolaxa1 19.12.2011 23:48
super
eduszo
eduszo 14.02.2011 21:11
Super
mundek1011 28.09.2010 20:21
świetne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak