Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczeń wieprzowa

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso wieprzowe od szynki 0,5 kg
delikat czerwony do mięs, sól ,pieprz do smaku
margaryna do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń wieprzowa

Mięso pokroić na plastry, posypać delikatem, posolić popieprzyć. W garnku roztopić margarynę i na gorącą dajemy mięso, podpiekamy. Następnie pod przykryciem dusimy podlewając wodą. Sos zagęścić mąką wymieszaną z wodą, doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 25.10.2013 19:10
pyszne takie mięsko
Krystyna32 02.06.2012 11:36
pycha
Justyna Jussstiii 26.03.2011 19:35
super
Edyta38 20.03.2011 08:51
super ci wyszła na sam widok chce sie jeśc:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak