Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z ryżem i tuńczykiem w oleju

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryż 1 torebka
tuńczyk kawałki w oleju 1 szt
Kukurydza z Puszki 1/2 puszki
ogórki kiszone 3 szt
pieprz, sól wg smaku
majonez 3 łyżki
ketchup 1/2 łyżki
papryka czerwona 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z ryżem i tuńczykiem w oleju

ugotować torebkę ryżu. Paprykę i ogórki kroimy w drobne kawałki i wrzucamy do miski. Następnie wsypujemy kukurydzę i tuńczyka z puszki rozdrabniając go. Łyżka ketchupu i przyprawy. Mieszamy wszystko i Gotowe :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

zbigniew1975 10.09.2013 19:43
ciekawa,zapewne dobra
rakow2
rakow2 18.10.2011 17:28
może być
marta639 17.09.2010 21:12
Bardzo dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak