Brszcz biały

Brszcz biały

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gram

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Barszcz biały

    2 torebki
  • wywar warzywny

    1,2 litra
  • jajka

    2 sztuki
  • śmietana

    100 ml
  • czosnek

    2 ząbki
  • chrzan tarty

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Do wrzącego wywaru warzywnego wlewamy rozrobiony barszcz biały, zagotować. Doprawić solą, pieprzem oraz czosnkiem i chrzanem. Rozprowadzić w barszczu śmietanę. Jajka gotujemy na twardo, obieramy, kroimy na pół.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

aginaa

28.09.2010 17:45
dobra zupka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat