Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka konserwowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasolka szparagowa
woda 2 l
ocet 1/4 szklanka
cukier 1 łyżka
sól 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka konserwowa

Fasolkę oczyszczamy, gotować około 15 min. Napełniamy nią słoiki i zalewamy zalewą. Pasteryzujemy 20 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak