Tuńczyk paprykowo-pomidorowy

Tuńczyk paprykowo-pomidorowy

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sos paprykowo-pomidorowy

    1 szkalnka
  • ogórek kiszony

    1 sztuka
  • cebula

    1/2 sztuka
  • sól

  • oliwa

    3 łyżki
  • tuńczyk w sosie własnym

    2 puszki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ogórek i cebulę kroimy w drobną kostkę. Łączymy ze sobą wszystkie składniki, doprawiamy do smaku, dokładnie mieszamy.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat