Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

golabki dunskie

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sałata lodowa 1 szt
cebula 1 sztuki
p[ieczarki 20 dkg
sól, pieprz
Farsz: 1 szkl
ryż 1 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: golabki dunskie

ryz gotujemy wg przepisu.cebule kroimy w kostke i podsmazamy, pieczarki drobno kroimy i gotujemy krotko. natke siekamy. wszystkie skladniki mieszamy.doprawiamy do smaku.salate myjemy .liscie wkladamy do foli i rozwalkujemy.na miekkie liscie nakladamy farsz i zwijamy jak golabki.ukladamy na polmisku i dekorujemy koprem i cytryna.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wedith1 21.10.2010 09:30
Fajne! takie na zimno:)
4muffins 29.09.2010 20:55
Fajne, takich jeszcze nie jadłam :) tylko dlaczego duńskie?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak