Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z parówką i nie tylko ;-)

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 szt
parówka cielęca 1 szt
krakowska sucha Malutki kawałek (np. końcówka)
cebula biała 1/2 małej
margaryna do smażenia 1 łyzka
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z parówką i nie tylko ;-)

Na margarynie podsmażamy pokrojoną w plasterki parówkę i nieduże kawałki krakowską, a następnie dodajemy cebulę i solimy szczyptą soli. Po chwili wbijamy jajka i mieszamy do ścięcia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Cukiereczek13 05.09.2012 19:26
wspaniałe śniadanie ;)
Renia1 14.10.2011 20:25
ojejku bomba energetyczno- kaloryczna, cos dla ciezko pracujacych na sniadanie ;p

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak