Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

RYŻ Z MIĘSEM WIEPRZOWYM

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryż do risotto 300 GR
mięso wieprzowe bez kości 100 GR
oliwa 3 ŁYŻKI
parmezan starty 50 GR
sól
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: RYŻ Z MIĘSEM WIEPRZOWYM

RYŻ GOTUJEMY WG PRZEPISU NA OPAKOWANIU ,MIĘSO WOŁOWE UPRZEDNIO USMAŻONE KROIMY NA KAWAŁKI ,ŁĄCZYMY Z UGOTOWANYM RYŻEM DODAJEMY PARMEZAN OLIWĘ Z OLIWEK DOPRAWIAMY DO SMAKU.SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwona332 18.07.2011 10:29
super
Edyta38 27.05.2011 16:22
dobre
aginaa 05.05.2011 21:14
szybkie
Buczo007 10.10.2010 20:02
Prostę i dodre :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak