Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos tatarski do jajek

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórk konserwowy 2 szt
cebula biała 1/2 małej
pieprz czarny 1/3 łyżeczki płaskiej
majonez 200 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Sos tatarski do jajek

Cebulę i ogórki kroimy w kostkę. Mieszamy z majonezem i przyprawiamy pieprzem.
Nadmiar sosu można przechowywać w lodówce w słoiczku po majonezie nawet tydzień.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

misia53 24.10.2012 12:54
u mnie to podstawa....
smakowita 03.05.2012 16:55
prosty i smaczny
Ewelina43
Ewelina43 03.12.2010 17:02
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak