Przepis i sposób przygotowania na: ciasto chałwowe
Krem: budynie ugotuj na mleku, ostudź. Utrzyj z chałwą i margaryną. Ciasta przełóż masą, posmaruj wierzch. Ciasto można posypać startą gorzką czekoladą
jajko | 6 szt. |
szklanka cukru | |
cukier waniiowy | 1 szt. |
łyżeczka proszku do pieczenia | |
łyżka mąki | |
budynie czekoladowe | 3 szt. |
budynie waniliowe | 2 szt. |
3 szklanki mleka | |
kostka margaryny | 1 szt. |
chałwa | 35 dag |
starta gorzka czekolada do posypania ciasta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: