Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z raków

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szyjki rakowe 1 słoik
kukurydza w puszce 100 gramów
majonez tradycyjny 1 łyżka
Sos sałatkowy francuski vinaigrette Prymat 1 opakowanie
jajko ugotowane na twardo 3 sztuki
groszek konserwowy 100 gramów

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z raków

Szyjki odsączamy z zalewy. Dodajemy kukurydzę, groszek i jajka ugotowane na twardo, pokrojone w małą kostkę. Sos sałatkowy robimy zgodnie z przepisem na opakowaniu, mieszamy z majonezem i dodajemy do sałatki. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Halusia 31.07.2011 19:12
Pewnie bardzo smaczne - mogę się tylko domyślać, bo takiego dania jeszcze nie jadłam!
marta0906 15.01.2011 12:53
ciekawy przepis
MAR3STA 07.11.2010 22:04
niezwykle ciekawa
agata1722
agata1722 29.10.2010 09:56
bardzo orginalna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak