Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka kapuściano-paprykowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta biała 1 główka
cebula 1 sztuka
kukurudza 1 puszka
Sos sałatkowy francuski vinaigrette Prymat 2 opakowanie
papryka zielona 2 sztuki
papryka żółta 2 sztuki
papryka czerwona 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka kapuściano-paprykowa

Kapustę szatkujemy, paprykę, cebulę kroimy w kostkę. Sos przygotowujemy wg. przepisu podanego na opakowaniu i zalewamy nim surówkę. Całość dokładnie mieszamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak