Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rydze panierowane

4.0
(25)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rydze
jajko
Bułka tarta klasyczna Prymat
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Rydze panierowane

Rydze umyć, obciąć trzonki. Maczać w jajku,panierować w bułce i smażyć na rozgrzanym tłuszczu.Smacznego1

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 08.01.2013 10:28
pyszne
Małgorzata106 16.05.2012 16:55
pycha
[email protected] 28.03.2012 00:01
pychota
gosia47-47 28.01.2012 15:01
ale pycha
jeta72 13.09.2011 18:10
fajne;)
Małgorzata77 16.06.2011 06:52
ślicznie przyrządzone
mala2021 02.06.2011 12:10
bardzo smaczne grzybki
grazia1 17.04.2011 18:33
extra
wiktor188 28.03.2011 13:16
fajne
Sarenka 21.01.2011 17:30
Zjadloby sie!
monisia1977 26.10.2010 07:43
pycha
edyta44 16.10.2010 17:13
uwielbiam grzybki ale tak nie probowalam
agnieszka189 05.10.2010 12:50
muszę spróbować
banditka 30.09.2010 19:19
super apetyczne :)
Justyna88 27.09.2010 16:49
uwielbiam rydze
pacpaw 27.09.2010 09:52
Ten przepis wydobywa cały z smak z jednych z najsmacznijszych owoców lasu.
aginaa 26.09.2010 10:56
na pewno sa pyszne:)
edyta51 26.09.2010 09:52
PYSZNE

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak