Jogurt Rabarbarowo-Brzoskwiniowy

Jogurt Rabarbarowo-Brzoskwiniowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jogurt brzoskwiniowy

    1 opak.
  • rabarbar

    2 łodygi
  • miód

    2 łyżeczki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Delikatnie obieramy rabarbar ze skórki. Zalewamy wodą do poziomu łodyg, dodajemy miód. Zagotowujemy przez ok. 2-3 minuty, aby nasz rabarbar lekko zmiękł. Następnie miksujemy i papkę dodajemy do jogurtu brzoskwiniowego.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

marta639

17.09.2010 21:11
Super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat