Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szynka wiejska wędzona w panierce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szynka wiejska wędzona 3 plasterki
olej
sól
jajko 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Szynka wiejska wędzona w panierce

Jajko roztrzepujemy z dodatkiem soli i pieprzu.Plasterek szynki wiejskiej wędzonej obtaczamy w roztrzepanym jajku,następnie obtaczamy w bułce tartej i znów w jajku i bułce tartej.Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron aż się zarumieni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

madi356 13.10.2011 11:08
musi byc pyszna:)
ilka_86 11.08.2011 08:40
pyszna :)
m1monika 01.01.2011 22:52
pyszne!!!
Ewelina43
Ewelina43 16.11.2010 12:23
smacze
Angelika12 07.11.2010 16:33
daj kawalek
buksiak12 27.09.2010 15:06
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak