Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta rzodkiewkowo-twarogowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

twaróg 30 dag
rzodkiewka 2 pęczki
śmietana 3 łyzki
sól
pieprz
majonez 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta rzodkiewkowo-twarogowa

Rzodkiewkę ścieramy na tarce o drobnych oczkach, wyrobiamy z twarogiem. Dodajemy pozostałe składniki, doprawiamy do smaku i mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak