Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapuśniak z młodej kapusty

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta młoda 1 główka
bulion warzywny 1,5 litra
śmietana 200 ml
koperek 1 pęczek
cebula 1 sztuka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Kapuśniak z młodej kapusty

Kapustę kroimy, zalewamy bulionem, dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę i gotujemy do miękkości. Rozprowadzamy śmietanę w kapuśniaku, doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy posiekany koperek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Amellia 24.05.2012 15:36
pycha
aginaa 28.09.2010 17:47
i pewnie tak samo smakuje:)
iwa643 26.09.2010 08:19
wygląda apetycznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak