Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ser camembert w migdałowej panierce

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser cammembert 1 szt
olej do smażenia
jajko 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Ser camembert w migdałowej panierce

Ser obtoczy w mące, następnie w rozmąconym jajku, a na koniec obtoczyc w płatkach migdałowych lekko dociskając je do sera. Ser smażyc z obu stron na rozgrzanym oleju. Podawac z pikantnymi surówkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna169Hosz 21.10.2010 14:16
Wolę ze słodkawymi surówkami, ale jest pyszny!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak