Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Budyń z puszystym serduszkiem i płatkami czekoladowymi

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mleko
budyń czekoladowy 1 opakowanie
wiórki kokosowe 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Budyń z puszystym serduszkiem i płatkami czekoladowymi

Budyń czekoladowy ugotować na gęsto wg przepisu z opakowania, a następnie wrzucić czekoladowe wiórki. Przełożyć do talerzyków. Na środku każdego talerzyka usypać z wiórek kokosowych białe serduszko -można korzystać z szablonu lub foremki ;) Podawać na ciepło, bądź na zimno.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

GreenFox 22.08.2017 13:30
Fajny pomysł dla dzieci
angelika14 28.02.2012 16:46
ciekawy przepis
Karolina92 22.03.2011 16:01
cudowna dekoracja :)
Dorota76 25.09.2010 21:13
Fajne urozmaicenie zwykłego deseru
Małgorzata113 25.09.2010 09:22
dla dzieci super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak