Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mięsne kulki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

15 dag mięsa mielonego farsz z pierogów z grzybami i mi
1/4 czerwonej papryki marynowanej
sól, pieprz, Przyprawa uniwersalna kucharek.
1/2 cebuli
2 ząbki czosnku
garsc suszonych grzybów
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Mięsne kulki

Wszystkie składniki oprócz jajka i bułki
rozdrabniamy w rozdrabniaczu. Do masy
dodajemy jajko i bułkę tartą. Wyrabiamy.
Formujemy nieiwelkie mięsne kulki. Każdą
obtaczamy w bułce tartej. Smażymy na
chrupko z obu stron.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 29.09.2010 16:19
ładnie wyglądają.
Ewa104 29.09.2010 10:57
Dobry sposób na wykorzystanie farszu, który nam zostanie i wyczarowanie pysznego posiłku.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak