Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

masło grzybowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kurki 30g
matrini dry 1/3 szkl
cebula biała 1
czosnek 3
masło 1/2
sól, pieprz chili

Przepis i sposób przygotowania na: masło grzybowe

Na łyżce masła podsmażyć kurki z cebulą i czosnkiem, dusić z winem, aż grzyby zmiękną, a sos odparuje. Ostudzić. Zmiksować z masłem, schłodzić, podawać do grillowanego mięsa, pieczywa i krakersów.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak