Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rosół z kurkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

włoszczyzna 1
kurki 20 dag
Kucharek przyprawa uniwersalna

Przepis i sposób przygotowania na: Rosół z kurkami

Z porcji rosołowej i włoszczyzny gotujemy rosół. Gdy mięso zacznie odchodzić od kości wywar dokładnie przecedzamy zbierając tłuszcz. Do odtłuszczonego wywaru dodajemy kurki i gotujemy 15 min. Do smaku dodajemy Kucharka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gacopierz23 20.05.2012 06:58
ciekawe połączenie
Andysz 23.04.2012 19:54
super;0)
edyta44 28.12.2011 21:21
ciekawe
ben-ka 02.10.2011 10:57
Nie jadłam rosołu w takim wydaniu.
Magdalena1110 14.09.2011 08:01
musi być pyszny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak